Ara
  • Ergoterapi Derneği

ERGOTERAPİ DERNEĞİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU SEÇİLDİ

Sayın takipçilerimiz ve değerli üyelerimiz, 22 Kasım 2018 Perşembe günü yapılan Genel Kurul Toplantısı ile Kasım 2018-Kasım 2020 Dönemi Ergoterapi Derneği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri belirlenmiştir. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerimize başarılar dileriz. Kasım 2018-Kasım 2020 Dönemi Ergoterapi Derneği Yönetim Kurulu: Prof. Dr. Hülya KAYIHAN (Dernek Başkanı) Prof. Dr. Gonca BUMİN (Genel Sekreter) Uzm. Fzt. Berkan TORPİL (Dernek Başkan Yardımcısı) Uzm. Erg. Sinem KARS (Veznedar) Erg. Cemre KARGALI (Sayman) Uzm. Erg. Kübra Şehadet SEZER (Üye) Erg. Enes TUĞRUL (Üye)

Erg.Ege TEMİZKAN (Yedek üye)

Erg.Hasan GALİPOĞLU (Yedek üye) Kasım 2018-Kasım 2020 Dönemi Ergoterapi Derneği Denetleme Kurulu: Prof. Dr. Çiğdem ÖKSÜZ Dr. Fzt. Gökçen AKYÜREK Uzm. Erg. Zeynep ÇELİK Kasım 2016-Kasım 2018 Dönemi Ergoterapi Derneği Yönetimi Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

0 görüntüleme
BİZİ TAKİP EDİN